Henkilökuvien toteuttaminen

Asiakastyönä toteutettu dokumentaarinen henkilökuvasarja

Asiakas: Tarinakoru Oy

Tarinakoru Oy yrittäjäpariskunta kartoittaa asiakastapaamisessa ensin asiakkaan tarpeet. Mikäli asiakkaalla on omia vanhoja koruja, he kertovat kuinka niitä voi hyödytää uuden korun valmistuksessa. He ostavat myös päivän markkinahintaan romukultaa, joka punnitaan. Pääsin seuraamaan heidän konkreettista kultasepän työtään. Heille on ensiarvoisen tärkeää positiivinen asiakaskokemus ja siksi jokaiselle asiakkaalle varataan aikaa henkilökohtaiseen tapaamiseen. Kuvat on toteutettu miljöössä, kultaseppäpariskunnan verstaalla, vallitsevassa valaistuksessa. Kuvia käytetään Tarinakoru Oy:n markkinoinnissa, sekä digitaalisessa että mahdollisesti myös esimerkiksi omassa julistemainonnassa. Kuvat on käsitelty digitaalista käyttöä varten.

Asiakastyönä toteutettuja rakennettuja henkilökuvia

Asiakas: MTV Oy / Pöllötöllö

Asiakas tarvitsi still-kuvia ensisijaisesti digitaalisiin palveluihinsa kuten mtv-sovellukseen. Kaikki kuvat tallennettiin asikkaan mediapankkiin lehdistön käyttöön. Kuvia otettiin studiossa, mutta myös miljöössä (lavastettu arkistohuone) yhdistämällä rakennettua valoa sekä vallitsevaa valoa. Studiokuviin halusin saada tallennettua myös esiintyjän persoonaa.

 

Studio (2x GODOX AD400 Pro (paitsi nro. 2 1x GODOX AD400 Pro)
Vallitseva valo ja rakennettu valo

Asiakas: Madisson Beauty

Asiakkaan tarve oli saada sekä uusista tiloista ja henkilökunnasta kuvia. Kuvat toteutettiin yhdistelemällä vallitsevaa valoa ja rakennettua valoa. Valona on käytetty Godox AD400 Pro salamaa sekä valonmuokkaimia.

 

Vallitseva valo ja rakennettu valo

Asiakas: Tmi Jasmin Ngo

Tuore yrittäjä ja somevaikuttaja tarvitsi kuvia omaan markkinointiinsa muun muassa mediakorttiin sekä yhteistyökumppaneille. Lisäksi tarve oli mm. LinkedIn profiilikuvaksi. Hänet on kuvattu muotokuvamaisesti, klassista valaisua käyttäen. Kuvia on käsitelty varovaisesti muistaen kuvien luonnollisuus. ​Valaistuksena käytetty 1 x Godox AD400 Pro, valonmuokkaimia (mm. heijastin/kapalevy)

 

Studio

Asiakas: Marjo Kauppila / Vaikuttajamedia Oy

Somevaikutttaja tarvitsi pr-kuvia yhteistyökumppaneita varten. Näissä kuvissa tuli ilmetä hänen persoonallisuus ja  hänen persoonallinen lähestymistapansa asioihin. Asiakas halusi värikkään taustan, koska hänen vaikuttajanimensä on 'Pinkit korkokengät'. Hänet valaistiin studiossa käyttämällä GODOX LED Ring Light -valoa. Kuvia käsiteltiin varovaisesti ja muotokuvamaisesti. Käsitellyt kuvat ovat asiakkaan valitsemia.

Studio